nätverkslunch på restaurang La Castellina

Imorgon 11.45 befinner vi oss på NyföretagarCentrums nätverkslunch på restaurang La Castellina. Där kommer vi att ha en ca. 10 minuter lång presentation om vårt företag och hur vi gått tillväga under året. Någon mer som tänkt komma dit? :)



1vecka kvar

golv - check
tapeter - check
möbler - check
fotografier - check
Transport - check
smink - check
logga - check?
godis - check?


ja nu nästar sig den stora dagen med stormsteg. Närmare exakt är det idag bara en vecka kvar innan vi kommer befinna och i tipshallen och börja göra ordning vår monter.

vi ses nästa torsdag // [email protected]

Söndag kväll

sakta men säkert närmar sig klockan 8 även denna söndag. Personeligen sitter jag hemma i en soffa och går genom de bilder som vi tog på våra produkter i fredags. Vissa blev bra och vissa lite mindre, men jag hoppas att vi så snart som möjligt kan komma överens om vilka vi är intresserade att använda oss av.
Förresten vet ni att vi håller på att sy upp fler necessärer och rosetter, och dessa med både nya tyger och ny design? Vissa storlekar/färger av den andra modellen kommer däremot fortfarande att finnas kvar, men för att vara säker på att den du vill ha fortfarande finns kvar så rekommenterar jag dig att mejla oss på [email protected]. Alla necessärer finns att köpa både genom att skicka ett mejl till oss, på dag X och på Liatorpsrevyn!
// The Necessary UF genom Fanny

bara 3veckor kvar...

Det är nu nämligen bara 3veckor kvar innan det blivit dags för mässan. Den mesta fokusen i företaget ligger därför på att få allt ordning inför det. Trots att det idag är studiedag så sitter jag nu därför här hemma och skriver en inbjudningslapp som ska delas ut på mässan. Dag-X närmar sig alltså med stormsteg!


Hur kommer vår monter att se ut? Det som jag kan berätta för er är att det är tänkt att det under dagen ska pågå en tävling montern. Eventuellt kommer vi även att ha ett slags test, men detta är fortfarande lite oklart. Mer än detta berättar vi däremot inte, utan nu får ni vänta tills den stora dagen... ;) Vill ni har mer informtion hänvisar jag därför er till någon av dessa sidor. För er som kollar på monterkartan så tycker jag ni ska ta er en titt var monter nr. 50 finns. Det är nämligen denna monter vi kommer befinna oss i och träffa er den 31/3.
Mer information om mässan: http://www.dagx.nu/
Monterkarta över företagen som kommer att delta: http://www.dagx.nu/wp-content/uploads/Monterkarta-med-alla-utst%C3%A4llare-2011.pdf
// The Necessary UF genom Fanny ([email protected])

Älmhult nästa

Då var lovet slut och det var åter dags för UF-lektion. Idag bär det av till Älmhult för att kolla på tyger och på saker till vår monter som vi ska ha på dag-x. Vi sitter även och diskuterar exekt vilka dagar vi kommer sälja på liatorpsrevyn.


RSS 2.0