grafisk profil

Idag är det onsdag och för oss i företaget innebär det att vi har UF lektion. Idag fick vi även en ny uppgift av våra lärare, och den gick ut på att man skulle göra en grafisk profil som ska vara klar nästa vecka. Alla i företaget sitter nu alltså och försöker komma på varsin design, som vi sedan ska sammanställa till det som kommer att bli våran grafiska profil. Jag vet inte hur de andra i företaget har det med sina idéer, men ska jag tala för mig själv så har jag inte någon inspiration till detta idag. Dock är det fortfarande 1.5 timmar kvar av lektionen, så jag hoppas på att jag under den tiden ska hinna får världens idé. Om detta nu inte lyckas, så håller vi tummarna att de andras förslag är bättre än de som jag än så länge kommit på!



Ny vecka - Nya tag

Ny vecka - nya tag! Ja det är precis det som vi har framför oss. Idag är det nämligen söndag, och då vet ni liksom jag att det är måndag imorgon. En måndag som för vår del kommer att bestå av UF kickoff i konserthuset. Just nu vet vi inte riktigt vad som kommer att ske där mer än att det tydligen är några som drivit UF företag tidigare som kommer att komma dit. Resten får bli en överraskning för oss.

När det gäller vad företaget kommer att göra i veckan så kan jag informera om att vi kommer att gå till banken, skriva ett sammarbetskontrakt och ha genomgång om logotyp. Därefter får vi se hur mycket tid vi har över till annat som måste göras.

Är det någon som har tips eller ideér till oss så är det bara att höra av sig. Antingen via vår mailadress, eller via en kommentar. Ni ska nämligen inte vara rädda för att ge feedback och ställa frågor om det är något ni undrar över. All feedback är nämligen bra feedback, och inga frågor är dumma frågor!


Nästa inlägg kommer förmodligen att bli på onsdag eller torsdag efter att vi haft vår UF lektion i skolan, så därför önskar jag (Fanny) er alla en bra start på veckan, så hörs vi åter om några dagar :)

Det är vi som är The Necessary

Vi som kommer att skriva här är fyra glada tjejer i sina bästa år som går andra året på JohnBauer gymnasiets floristutbildning i Växjö. Under detta UF år kommer vi att tillverka necessärer, där delar av vinsten kommer att skänkas till Min stora dag.

Vi som driver företaget heter Fanny, Annie, Emmy och Louise. Louise är ekonomiansvarig, Annie är inköpsansvarig, Emmy är VD och vår kontaktansvariga. Slutligen är det jag (Fanny) som är den marknadsföringsansvariga i företaget.
Bloggen är just nu under uppbyggnad men vi hoppas att det så snart som möjligt kommer att komma upp ytterligare information om priser och annat som kan vara intressant att veta. Så fort vår första leverans har kommer så ska vi börja sy prototyper på våra produkter. Därefter kommer vi att ta kort på prototyperna, för att det sedan ska kunna komma upp bilder här på bloggen.

Under hösten och våren kommer vi att marknaföra oss på flera olika ställen. När och var är dock inte helt bestämmt ännu. Två datum som vi redan nu vet att vi kommer att delta på är öppethus på skolan som är den 13/11, samt dag X mässan i tipshallen som är den 31/3. Gör därför som oss och boka in dessa datum redan nu så att du är säker på att du inte går miste om något ;)



Har du några frågor eller funderingar  så är det bara att höra av dig till oss på [email protected]


Ha det bra så hörs vi snart igen


RSS 2.0