Julskyltning i Osby

Här några bilder från julskyltningen i Osby!!


GOD JUL!!! ;)

God jul & gott nytt år!

Som ni säkert lagt märke till så har det blivit dåligt uppdaterat här på sistone. Detta beror på att alla i företaget just nu är ute på en 4 veckors lång APU (praktik) period. Detta gör att företaget nu tagit julledigt, för att åter kunna börja producera i Januari. Dock är det fortfarande två tillfällen som vi kommer att sälja på. Båda är på söndag, och det ena stället vi kommer vara på är på Osby julskyltning och det andra stället är på Moheda julskyltning. Jag hopppas därför att ni tar er tiden att komma förbi oss för att ta er en titt på de få produkter vi fortfarande har kvar. Det är nämnligen inte allt för många necessärer kvar av denna produktionen. Dock kommer det tillverkas nya i vår, men eftersom att det är ganska långt dit så rekomenderar jag er att passa på såhär innan jul, för ni vet vell att en necessär är en perfekt julklapp!?! 
Har vi däremot necessärer och rosetter kvar efter julskytningarna så kommer vi givetvis att fortsätta ta mot beställningar via mail. Det är dock ingen garanti på vilka färger och storlekar det kommer finnas kvar eftersom att det finns en risk för slutförsäljning på söndag.

Kommer jag ihåg att ta med mig kameran på söndag så kommer det förhoppningavis några bilder från julskyltningen. Lyckas jag däremot glömma den hemma så äre det ingen garanti på att det sker någon uppdatering här på bloggen innan skolan börjar igen, eftersom att det inte finns så mycket att skriva om under företagets julledighet.


Jag (Fanny) och de andra medlemmarna i The Necessary UF önskar er härmed en god jul & ett gott nytt år!


Information om produkterna

Nu är de äntligen redo att publiceras. De jag pratar om är självklart bilderna på våra produkter. Vill man köpa en av våra produkter men inte hart möjligheten att komma till något av vra försäljningstillfällen, så behöver du inte vara orolig för att du inte ska kunna få någon. Numera är det nämligen möjligt att maila oss en beställning och få varan hemskickad.
Efter att ni skickat beställningen och betalt varan så kommer vi nämligen  att skicka den till er på posten. Vid dessa tillfällen tillkommer dock en fraktkostnad utöver det ordinarie priset. Vi hoppas att ni har förståelse för detta, eftersom att det ger er en möjlighet att få produkten hemskickad till sig oavsett om man bor i Växjö, Malmö eller Kiruna, och självklart alla andra ställen också! :)





Alla necessärerna går att redigera storleken på efter behov




I varje necessär är det ett antal fack, som man kan använda till allt från parfym och smink till hårspännen





Här kommer nu bilder på alla våra necessärer. Det finns 2 olika serier med två storlekar i varje. Den stora necessären är 30 x 40 cm och den lilla necessären är 20 x 30 cm (måtten är när necessären ser ut som på den översta bilden) Den lilla necessären kostar 125 kr och den skora kostar 175 kr





Då man köper två necessärer ( i valfri storlek) så får man en rosett på köpet. Rosetterna finns även till försäljning och kostar då 30 kr




[email protected]

Bild på företaget


Här har ni äntligen en bild på oss i företaget! :)
Från vänster har är det jag (Fanny) som är marknadsföringsansvarig, Emmy som är VD och vår kontaktanvariga, Louise som är ekonomiansvarig och längst till höger är det Annie som är produktionsansvrig.


Öppet hus



Här är några av de andra UF företagen under lördagen stod och sålde i ladan. På bilden håller däremot alla på alla plocka ihop sina saker

Det finna säkert någon som läser dettta som undrar hur det gick för vårt företag i lördags, och då kan jag glädja er med att det gick bra. Det blev 3 necessärer och några rosetter som vi fick sålda. över vår förväntan alltså eftersom att det det var vårt första försäljningtillfälle.

Fortfarande inga bilder

Först och främst vill jag be om ursäkt för att ni fortfarande inte fått se bilder på våra produkter och på oss. Det har inte heller kommit någon uppdatering efter öppet hus som var i lördags. Detta är egentligen inte okej, och jag ber om ursäkt för detta! Till min glädje så kan jag åtminstone tala om att jag just nu sitter och fixar lite med företagets bilder, så snart får ni äntligen se dem!! :D


Imorgon är det åter onsdag och UF lektion. Skillnaden med imorgon är däremot att det efter lektionen bär av till Hovmantorp för att besöka vår rådgivare som bor där. Trevligt!


Slutligen vill jag bara tacka alla som besökte oss under öppet hus, och självklart alla ni som är tappra att läsa här på bloggen! Däremot undrar jag fortfarande hur vi på bästa sätt får fler trogna läsare? Kanske finns det någon som läser detta som skulle vilja ge lite reklam åt oss? exempelvis sin blogg, eller vet ett bra ställe där vi kan marknadsföra oss? Det kan vara allt från julskyltning till marknader och olika tävlingar. Tala bara om var just NI vill se oss, så ska vi därefter kan försöka tillgodose detta efter bästa förmån! :) Vill ni desutom inte kommetnera här på bloggen så är det helt okej att ni mailar oss istället, och likaså är det okej att kommentera som anonym om man tycker att det känns bättre! :)



Ha nu en fortsatt bra kväll i väntan på att jag ska bli klar med redigeringen av bilderna :) // The Necessary UF genom Fanny

Tomteverkstad

Fredag eftermiddag och egentligen har vi slutat. Trots detta så sitter vi nu kvar i skolan och förbereder inför
morgondagen. Prislista skrivs, bord flyttas och rosetter sys, ja det är som en siktig tomteverkstad här just nu.
För er som hade tänkt komma till oss under morgondagen, så kan jag infomera om att vi även kommer att sälja rosetter (hårspännen) och dagen till ära så får man även en rosett på köpet när man köper två necessärer! :)

Ha en trevlig helg så ses och hörs vi snart igen! :) // [email protected]

UF lektion

Hej hej! 

Nu är det onsdag igen, och vi har UF lektion! Idag så är Fanny på ett möte så då skriver jag Emmy istället. Idag så är det planering inför öppet hus som gäller. Så glöm nu inte att springa förbi John Bauergymnasiet mellan tiderna 10.00-14.00. Ni behöver inte alls vara så 16 år för att komma, utan ni som både är yngre och äldre kan komma hit!!! ;) 

Så glöm nu inte att komma, för vi vill träffa er alla! :D

Tillbaka i verkligheten

Ja då var lovet slut för denna gången och vi är därmed tillbaka i verkligheten.
Imorgon har det alltså ännu en gång blivit dags för UFlektion, och denna gången är det dags att förbereda inför öppethus som är på lördag. om någon lyckats missa det alltså. Imorgon kommer jag (Fanny) däremot inte att vara med på lektionen eftersom att jag måste på ett viktigt möte med de andra ambasadörerna från skolan. Jag hoppas däremot att de andra kommer uppdatera vad som sker under lektionen imorgon. Förhoppningsvis så kommer det även ett inlägg på fredag eller lördag (eller kanske både fredag och lördag?) och sen så ses vi på John Bauergymnasiet i Växjö (i ladan) på lördag mellan 10.00-14.00.
Jag (Fanny) önskar er härmed en fortsatt trevlig vecka i höstmörkret och snöslasket och så ses vi i ladan på lördag :D

// [email protected]

RSS 2.0