frågor

Hur ska vi få fler läsare här på bloggen? Ni är inte så många i nuläget men vi hoppas att vi kommer bli fler allt eftersom tiden går. Vi vet dock inte riktigt hur vi ska lyckas med detta på bästa sätt, så har ni några tips så skulle dessa tacksamt tas emot.

Var vill ni se oss under det kommande året? Ja som ni vet så håller vi hela tiden på att leta nya ställen där vi kan sälja under det kommande åter. Vi undrar därför var ni skulle vilja se oss, och hur tycker ni att en bra monter ser ut då man finns på dessa platser?

Slutligen skulle vi vilja veta lite vad ni som läsare vill att vi ska skriva om här på bloggen.

Hoppas ni tar er tiden att svarar på frågorna ovan och därmed hjälper oss i vårt fortsatta arbete under det kommande året.

Tack på förhand// [email protected]

Kommentarer
Postat av: monik L

mer läsare kan ni få genom att ge intresse på stan om denna hääärligt underbara blogg ni ger oss, jag vill hemskt gäärna se er på dag x så vi kan äga ut er med vårat företag. sedan kan ni ju försöka stå utanför ica och sälja¨

tycker du ska fortsätta som vanligt med bloggen, den är KANON!

2010-10-20 @ 11:45:17
Postat av: Tim

Kan väll rekommendera Dag X om ni inte redan visste om det,Jag drev UF mitt sista år och vi fick massa intresserade kunder på det evenemanget :)

2010-10-20 @ 13:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0