nominerade till bästa hantverk

Hej på er och ett stort tack till er alla för att ni tillsammans gjorde vår dag-x i torsdags till en helt underbar dag!! :D

Roligt att så många produkter såldes och att det var många fler var intresserade av dem. Dessutom kul att det var många som gillade vår monter och det arbete och engagemang vi lagt ner på att producera alla produkterna och driva företaget.  Förutom att vi under dagen sålde våra produkter så kom det även ett antar jurys som ställde frågor om företaget, som rörde de tävlingar vi valt att delta i. Bäst tror jag det kändes för oss alla efter det att vi stått i minst 10minuter och informerat och diskuterat om våra produkter med juryn till tävlingen bästa hantverk. Tydligen kändes det även bra för juryn. Jag kan nämligen stolt informera er alla om att vi var ett av de fyra företag som lyckades bli nominerade till bästa hantverk. Otroligt kul att få uppleva den känslan efter att man kämpat så mycket med allt!! :)

För er som är intresserade av en av våra produkter så finns det fortfarande några kvar. Det finns däremot inte kvar av alla mönstren i de olika storlekarna. Jag rekommenderar er därför att skicka ett mejl till oss ([email protected]) för att få ytterligare information!

 

// The Necessary UF genom Fanny


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0