Tillbaka i skolan

Hej kära läsare!


Idag är det åter onsdag och UF lektion. Närmare exakt är det första UF lektionen på hela 8 veckor!

Idag handlar vår lektionstid till att åter få lite struktur i vårt företag. Vi diskuterar alltså genom resultatet av julskyltningar som vi sålde på, kollar om vi behöver beställa mer material till necessärerna, samt diskuterar var vi kan sälja under våren. Vi vet redan nu att vi kommer finnas på Dag X den 31/3, men utöver det är vi väldigt öppna för nya försäljningstillfällen. Vi skulle därför uppskatta att få lite förslag från er läsare!!


Under lektionen idag så har vi även fått en uppgift som handlar om entreprenörskap. Denna uppgift kommer däremot att göras individuellt. Detta innebär alltså att vi kommer få minimalt med tid till företaget under lektionstid. Slutsatsen med det har ni kanske redan listat ut? Om inte så kan jag informera er om att vi nu alltså inte kommer ha möjlighet att skriva lika mycket här på bloggen, eftersom att det tyvärr inte kommer finnas så mycket att skriva om…

 


I övrigt så hoppas vi i The Necessary UF att ni haft en bra jul och nyår, och att det nya året har startat på ett bra sätt! :)

 

Ha det bra tills vi hörs nästa gång!

// [email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0